Despre noi
Fii preocupat de sanatatea ta si a familiei tale la standarde europene!

Serviciile SANOCARE sunt acreditate ISO 9001.2008, avand in structura atat specialitati medicale, cat si chirurgicale.

Alaturi de noi se afla in prezent o echipa de medici cu experienta vasta in clinicile si spitalele locale, dar si cu practica pedagogica – cadre universitare la UMF Craiova carora le datoram succesul unor servicii medicale de exceptie.

Astfel, specializarile pe care SANOCARE vi le pune la dispozitie sunt: psihiatrie-psihologie, neurologie, cardiologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, dermatologie si urologie.

Totodata, in cadrul clinicii noastre puteti beneficia de osteodensitometrie DEXA.

ISTORICUL CLINICII NOASTRE

Desi initial clinica SANOCARE a fost un proiect, un vis, in timp, prin dedicarea si munca unei echipe de profesionisti, am reusit sa cream SANOCARE, asa cum este astazi. Asa ca am ales sa punctam in istoricul nostru cateva momente importante care ne-au definit.

2004
anul infiintarii centrului medical SANOCARE
12 (Demo)
8 (Demo)
2008
primul proiect pe fonduri europene care ne-a permis sa ne dezvoltam aparatura
2019
participarea la un Targ de Turism Medical in Kiew
11 (Demo)
De 15 ani alaturi de dumneavoastra!

Am creat centrul medical in anul 2005, cu capital integral privat, din dorinta de a oferi o alternativa viabila la sistemul public de sanatate. Si am evoluat permanent, prin infiintarea de cabinete noi in ambulatoriul de specialitate cu dotare de cea mai inalta tehnologie. Am reusit crearea unei echipe de specialisti cu inalta tinuta profesionala si morala, competenta si responsabilitate, si al caror scop este bunastarea pacientilor.

Cresterea permanenta a numarului de pacienti care s-au adresat centrului nostru in toti acesti ani este cea mai buna dovada a increderii dumneavoastra si totodata, aspectul care ne da energia necesara pentru a continua pe acelasi drum. Eforturile noastre vor continua si in anii urmatori, din dorinta de a diversifica spectrul serviciilor oferite, conform celor mai inalte standarde.

Si ne vom pastra aceeasi putere de munca si tinuta profesionala, asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de confidentialitatea actului medical. Si credem ca prin multa munca, perseverenta si dedicare, putem transforma orice vizita la noi intr-o experienta placuta si benefica pentru dumneavoastra, pacientii nostri!

Tatiana G.

„Am fost placut surprinsa de serviciile Sanocare. Fara timp de asteptare inutil, medici profesionisti si personal amabil.”

Anca Tutunea

„Este Policlinica mea preferata, as dori sa pastreze si sediul actual, este in drumul tuturor oamenilor bolnavi. Magnum”

Neli Buzatu

„Oameni si specialisti buni, implicati si sufletisti.”

Dana Geogea

„O grija deosebita fata de pacienti. Mi s-a explicat foarte bine ce am de facut pentru a ma trata si am primit recomandari bune care sa ma ajute sa ma vindec.”

Tomescu Cristiana

„Am fost cu mama mea la clinica. A primit ingrijire foarte buna. Personal specializat, bine pregatit si amabil.”

George

„Foarte buni in ceea ce fac. Adevarati profesionisti!”

Mihai G.

„Niste oameni cu suflet mare, nu doar medici buni, ci si foarte sufletisti. Excelente servicii.”

SANOCARE – sa ne cunoastem mai bine

Toate reusitele clinicii noastre sunt posibile prin intermediul unor eforturi de echipa. Si totul este posibil datorita oamenilor alaturi de care lucram: asistenti medicali si medici. Acestia sunt o parte dintre cei care se afla in spatele conceptului nostru!