SPECIALITATI
NEUROLOGIE

Consultatiile neurologice din cadrul clinicii noastre reprezinta eforturile si priceperea medicilor pentru a gasi atat diagnosticul corect, cat si tratamentul potrivit pentru pacient. In activitatea noastra, punem foarte mare accent pe relatia cu pacientul si rudele sau familia acestuia, cautand sa-i consiliem cat mai bine.

PSIHIATRIE

Echipa de specialisti SANOCARE este de parere ca sanatatea mintala nu trebuie neglijata sub nicio forma, cu atat mai mult cu cat ritmul agitat al cotidianului si presiunea sociala par sa agreseze tot mai mult psihicul uman.

CARDIOLOGIE

Afectiunile cardiovasculare sunt tot mai frecvente. Tocmai de aceea, pacientii suferinzi de afectiuni cardiace sunt in centrul atentiei noastre, problemele lor fiind tratate intotdeauna cu respect. Scopul nostru este ca prin dedicare si pasiune sa punem un diagnostic corect si sa gasim o schema de tratament adaptata nevoilor fiecaruia.

MEDICINA INTERNA

Medicina interna reprezina specialitatea care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul nechirurgical al afectiunilor organelor interne.

GASTROENTEROLOGIE – HEPATOLOGIE

Desi initial Centrul Medical SANOCARE nu a detinut o linie de endoscopie digestiva, specialistii sai au vazut in achizitia unui astfel de echipament o oportunitate pentru explorarea si diagnosticarea patologiei gastrointestinale, patologie foarte frecventa in zona Olteniei.

GINECOLOGIE

Vizita la cabinetul de ginecologie nu trebuie sa fie un aspect de temut pentru nicio femeie. In plus, daca este realizata cu regularitate, aceasta poate preveni o multime de probleme de sanatate, asigurand atat o viata sexuala placuta, cat si o sarcina sanatoasa.

ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia este stiinta care se ocupa de studiul bolilor hormonale si, implicit, cei peste 50 de hormoni diferiti aflati in organismul uman. Problemele aparute la nivel hormonal influenteaza metabolismul, respiratia, cresterea, perceptia senzoriala, reproducerea si miscare. Dezechilibrele hormonale sunt destul de frecvente si pot afecta viata unei persoane.

Osteodensitometrie

Prin achizitia aparatului Prodigy de la General Electric, centrul nostru si-a dorit sa cotribuie la diagnosticarea uneia dintre afectiunile cu frecventa in crestere, mai ales in cazul femeilor aflate la menopauza, si anume osteoporoza.

DERMATO-VENEROLOGIE

Ramura medicinii care se ocupa cu studiul si tratarea afectiunilor pielii, unghii, par si mucoaselor se numeste dermatologie. Astfel, pornind de la principiul potrivit caruia o piele frumoasa este adesea secretul unui corp atragator, Centrul Medical SANOCARE este locul in care avem grija de pacienti, indiferent de varsta.

UROLOGIE

Urologia reprezinta o disciplina medico-chirurgicala care se ocupa cu studiului si tratamentului bolilor aparatului urinar al celor doua sexe si ale aparatului genital masculin.

online casino