Adresa: Bulevardul Carol I 140, Bloc J2, Craiova

Telefon: 0251 591 563| 0351 429 851| 0774 058 796

Email pol.sanocare@yahoo.com

dermatologie craiova

DERMATOLOGIE CRAIOVA SANOCARE

Sanatate pentru trup si minte – cam aceasta credem noi ca este reteta pentru un om fericit.

Dermatologie Craiova- Ramura medicinii care se ocupa cu studiul si tratarea afectiunilor pielii, unghii, par si mucoaselor se numeste dermatologie.

Dermatologii sunt medici specialiști calificați în această disciplină și tratează o gamă largă de afecțiuni dermatologice, de la cele mai comune și ușoare până la cele mai grave și complexe.

Iată câteva dintre cele mai frecvente afecțiuni tratate de dermatologi:

  1. Acnee: O afecțiune comună a pielii caracterizată prin apariția de comedoane (puncte negre și puncte albe), papule, pustule și noduli pe față, spate sau piept.

  2. Eczemă (dermatită): O inflamație a pielii care poate fi cauzată de diferiți factori, determinând roșeață, mâncărime, uscăciune și fisuri.

  3. Dermatită de contact: O reacție inflamatorie a pielii cauzată de expunerea la anumite substanțe sau alergeni.

  4. Psoriazis: O boală cronică autoimună care provoacă înroșirea, mâncărimea și formarea unor zone de piele îngroșată și solzoasă.

  5. Verrue (negi): Creșteri benigne ale pielii, cauzate de infecția cu papilomavirus uman (HPV).

  6. Cancer de piele: Dermatologii sunt implicați în diagnosticarea și tratarea cancerului de piele, inclusiv a melanomului și a altor tipuri de carcinom bazocelular sau carcinom cu celule scuamoase.

  7. Alopecie (căderea părului): Dermatologii pot trata diferite forme de cădere a părului, inclusiv alopecia areata și alopecia androgenică.

  8. Infecții fungice ale pielii: Dermatologii tratează infecții cutanate cauzate de ciuperci, cum ar fi candidoza sau micozele.

  9. Rosacee: O afecțiune cronică a pielii care provoacă roșeață și vasodilatație facială.

Acestea sunt doar câteva exemple de afecțiuni dermatologie Craiova, iar lista poate fi mult mai extinsă. Dacă aveți o problemă legată de piele, păr sau unghii, este recomandat să consultați un dermatolog calificat pentru evaluare și tratament adecvat. Dermatologie Craiova utilizează o varietate de tehnici și proceduri pentru a diagnostica și trata aceste afecțiuni, inclusiv examinarea vizuală, biopsii, tratamente topice, intervenții chirurgicale minore, terapii cu laser și multe altele.

DERMATOLOGIE CRAIOVA

Astfel, pornind de la principiul potrivit caruia o piele frumoasa este adesea secretul unui corp atragator, Centrul Medical SANOCARE este locul in care avem grija de pacienti, indiferent de varsta.

Incredinteaza frumusetea si sanatatea pielii tale doar profesionistilor!

CARDIOLOGIE

PSIHIATRIE

UROLOGIE

OBSTETRICA GINECOLOGIE

CHIRURGIE GENERALA

NEUROLOGIE

MEDICINA INTERNA

GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE

RADIOGRAFIE/ IMAGISTICA MEDICALA