INCREDERE SI PROFESIONALISM

Am creat centrul medical in anul 2005, cu capital integral privat, din dorinta de a oferi o alternativa viabila la sistemul public de sanatate. Si am evoluat permanent, prin infiintarea de cabinete noi in ambulatoriul de specialitate cu dotare de cea mai inalta tehnologie. Am reusit crearea unei echipe de specialisti cu inalta tinuta profesionala si morala, competenta si responsabilitate, si al caror scop este bunastarea pacientilor.

Cresterea permanenta a numarului de pacienti care s-au adresat centrului nostru in toti acesti ani este cea mai buna dovada a increderii dumneavoastra si totodata, aspectul care ne da energia necesara pentru a continua pe acelasi drum. Eforturile noastre vor continua si in anii urmatori, din dorinta de a diversifica spectrul serviciilor oferite, conform celor mai inalte standarde.

Si ne vom pastra aceeasi putere de munca si tinuta profesionala, asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de confidentialitatea actului medical. Si credem ca prin multa munca, perseverenta si dedicare, putem transforma orice vizita la noi intr-o experienta placuta si benefica pentru dumneavoastra, pacientii nostri!

Aparitii Media

De ce să alegi Centrul Medical Sanocare?

Suntem foarte atenți la confortul pacienților noștri. La noi, fiecare pacient se bucură de un mediu cald și primitor. Medicul specialist îți va pune la dispoziție toate informațiile, soluții moderne de tratament și te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

  • Tratăm fiecare pacient cu compasiune, profesionalism și discreție.

  • Suntem pasionati si dedicati

  • Dispunem de cea mai performantă aparatură, astfel încât fiecare vizită să fie o adevărată plăcere pentru pacienți.

  • Grijă, transparență și onestitate

Ai nevoie de serviciile noastre?

FII PREOCUPAT DE SANATATEA TA SI A FAMILIEI TALE LA STANDARDE EUROPENE!